Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Τρίτη, 19 Ιούλιος 2011 13:01

Στον Πύργο συνεδριάζει την Πέμπτη η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας

Με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη την πορεία των ενταγμένων έργων ΕΣΠΑ από την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας συνεδριάζει την Πέμπτη, στις 10 το πρωί, η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

Η συνεδρίαση θα γίνει στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, με την συμμετοχή των Αντιπεριφερειαρχών Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα, Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου, Αιτωλοακαρνανίας Βασίλη Αντωνόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας Γιώργου Αγγελόπουλου, του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργου Γεωργιόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Περιβάλλοντος Νίκου Υφαντή.

Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχει και η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Διονυσία Μαράτου. Όπως έχει τονίσει ο Περιφερειάρχης στόχος είναι η με κάθε τρόπο επιτάχυνση της πορείας υλοποίησης των έργων που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και η άμεση αντιμετώπιση τυχόν δυσκολιών που κατατείνουν σε καθυστερήσεις.

Πέραν των έργων ΕΣΠΑ, η Εκτελεστική Επιτροπή, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, θα συζητήσει την αναμόρφωση του εγκεκριμένου προϋπολογισμού 2011 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενώ θα γίνει και απολογισμός δράσεων του πρώτου εξαμήνου του έτους.