Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Τρίτη, 27 Σεπτέμβριος 2011 10:11

Γρ. Αλεξόπουλος: Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας

Σειρά έργων που προγραμματίζονται στην περιοχή του Δήμου Δυτικής Αχαΐας είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν κατά την συνάντηση τους στην έδρα του Δήμου ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και ο Δήμαρχος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Οι κ.κ. Αλεξόπουλος και Παναγιωτόπουλος έκαναν εν πρώτοις μια συνολική επισκόπηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας και στη συνέχεια συζήτησαν για το περιεχόμενο προγραμματικών συμβάσεων που επίκειται να υπογραφούν ανάμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα και τον Δήμο.

Λίγο αργότερα ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, μαζί με κλιμάκιο στελεχών της Διεύθυνσης Έργων της Περιφερειακής Ενότητας, μετέβησαν στον χείμαρρο Σερδινή όπου και προχώρησαν σε αυτοψία στην εκεί γέφυρα, μέρος της οποίας έχει υποστεί βλάβες και δεν είναι λειτουργική. Αποφασίστηκε, σε πρώτη φάση, να ληφθούν μέτρα για την αντιστήριξη της γέφυρας ενώ δόθηκε εντολή στην Διεύθυνση Έργων να προχωρήσει άμεσα στην σύνταξη μελέτης για την οριστική αποκατάσταση των βλαβών.