Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023
Ροή ενημέρωσης:
Τρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 15:46

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας με τον υποψήφιο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας Π. Κρίκη

Επίσκεψη στο γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα πραγματοποίησαν, σήμερα Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, εκπρόσωποι της παράταξης «Επιμελητήριο για Όλους» με επικεφαλής τον υποψήφιο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας, Παναγιώτη Κρίκη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε ιδιαίτερα η ανάγκη της συνέχισης της εποικοδομητικής συνεργασίας του Επιμελητηρίου με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Όπως σημείωσε μάλισταο κ. Κρίκης «είναι επιβεβλημένη η συνεργασία σε τομείς όπου επηρεάζουν τον πυρήνα της επιχειρηματικότητας».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας υπογράμμισε τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλει η Περιφέρεια για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και τον κρίσιμο και πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει το Επιμελητήριο για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Στην συνάντηση παρέστησαν ακόμη ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας και οι επιχειρηματίες Αντώνης Κουνάβης, Γιάννης Βαρδάλος και Ανδρέας Σπαλιάρας.