Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023
Ροή ενημέρωσης:
Πέμπτη, 22 Φεβρουάριος 2018 14:32

Συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρ. Αλεξόπουλου με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με αφορμή την επίσημη ανάληψη των νέων καθηκόντων του Ταξίαρχου και ο κ. Αλεξόπουλος τον συνεχάρη ενώ του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στο έργο του. Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν μείζονα θέματα που απασχολούν την περιοχή αλλά και οι ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και υλικοτεχνική υποδομή. Επίσης συζητηθήκαν θέματα όπως η συνέχιση της αποτελεσματικής συνεργασίας αλλά και η ασφάλεια των πολιτών, η μείωση της παραβατικότητας κλπ.

«Η άψογη συνεργασία της Π.Δ.Ε. και της Ελληνικής Αστυνομίας είναι προσανατολισμένη στην υποβοήθηση του έργου της ΕΛΑΣ ώστε να διασφαλιστεί η ζωή και η περιουσία των συμπολιτών μας» υπογράμμισε κ. Γρηγόρης Αλεξόπουλος και τόνισε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση.