//
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021
Ροή ενημέρωσης:
Πέμπτη, 29 Μάρτιος 2018 13:24

Γρηγόρης Αλεξόπουλος - Πλάτωνας Μαρλαφέκας: Συνεργασία για το ACHAIA FEST

Συνάντηση στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα πραγματοποιήθηκε σήμερα, με  θέμα τη διοργάνωση του Achaia Fest 2018.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας εξέφρασε στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου την ανησυχία του για τις τελευταίες εξελίξεις, που εγκυμονούν τον κίνδυνο ακύρωσης της έκθεσης, δεδομένου και των στενών χρονικών περιθωρίων προετοιμασίας για την αρτιότητα της διοργάνωσης. Μιας προσπάθειας που ξεκίνησε πέρυσι και στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία.

Ο κ. Αλεξόπουλος ζήτησε από τον κ. Μαρλαφέκα να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες προς άρση του αδιεξόδου και τόνισε ότι θα βρίσκεται στη διάθεσή του ώστε να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν προκύψει, με όποιον τρόπο κριθεί αναγκαίο.

Ο κ. Μαρλαφέκας, επέμεινε στην ανάγκη της διοργάνωσης και θεσμοθέτησης του Achaia Fest, αναγνωρίζοντας και αυτός με τη σειρά του τη σημασία της για την προβολή της περιοχής μας και ανέφερε ότι θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλιστεί η πραγματοποίησή της και φέτος.

Να επισημάνουμε ότι το Achaia Fest οργανώθηκε για πρώτη φορά πέρυσι, με συνδιοργανωτές το Επιμελητήριο Αχαΐας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2018 16:43