Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
Ροή ενημέρωσης:
Τρίτη, 10 Ιούλιος 2018 13:59

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας με τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ- Απ. Κατσιφάρας: Θέλουμε να δούμε την ιστορική ομάδα της Πάτρας και πάλι στην μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου

Συνάντηση με τον πατρινό πρώην υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Διαμαντή Κανελλόπουλο, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του ως μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΧΑΧΑΪΚΗ 1891, είχε σήμερα Τρίτη 10 Ιουλίου 2018, στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Στην συζήτηση, που έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο κ. Κατσιφάρας ευχήθηκε στον κ. Κανελλόπουλο επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, προκειμένου η ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής στην προσεχή αγωνιστική περίοδο να πρωταγωνιστήσει, με τελικό στόχο την άνοδο στην μεγάλη ποδοσφαιρική κατηγορία.

«Είμαστε κοντά στην ομάδα της Παναχαϊκής, μαζί με όλους τους πατρινούς φιλάθλους και παρακολουθούμε τον αγώνα που δίνει, ώστε να επιστρέψει στην πρώτη εθνική κατηγορία, όπου και δικαιωματικά ανήκει, έχοντας γράψει με ανεξίτηλα γράμματα σελίδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου», σημείωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Από την πλευρά του ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας, ευχαρίστησε τον κ. Κατσιφάρα, τονίζοντας πως θα δώσει τις δικές του μάχες, για την επίτευξη των στόχων της Παναχαϊκής.