Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021
Ροή ενημέρωσης:
Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 13:15

Πρόσκληση συμμετοχής στη διοργάνωση Focus Groups στα πλαίσια του έργου GIFT 2.0

Η «ΙΝΝΟPOLIS (P5)–Κέντρο Καινοτομίας και Πολιτισμού» στα πλαίσια του έργου GIFT 2.0 , που συμμετέχει στην υλοποίηση με τους Εταίρους:

  • LP – Περιφέρεια Απουλίας (IT)
  • P2 – Επαρχία του Μπάρι (IT)
  • P3 – Πανεπιστήμιο του Σαλέντο (IT)
  • P4 – Επιμελητήριο του Μπάρι (IT)
  • P6 – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΕΛ)
  • P7 – Πανεπιστήμιο Πατρών (ΕΛ)
  • P8 – Επιμελητήριο Ιωαννίνων (ΕΛ)
  • P9 – Επιμελητήριο Αχαΐας (ΕΛ)
  • P10–Επαρχία Μπαρλέτα-Άντρια-Τράνι (IT)

σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη διοργάνωση των Focus Groups, που θα λάβει χώρα στο Επιμελητήριο Αχαΐας την Τρίτη 26/06/2014 και ώρα 18:30 έως 21:00.

Ο κύριος σκοπός της διεξαγωγής της δράσης των Focus Groups, αποτελεί η διενέργεια ποιοτικής έρευνας και δημόσιας διαβούλευσης, σχετικά με την ανάπτυξη του έργου GIFT 2.0, του οποίου κύριος στόχος αποτελεί: η ανάπτυξη μίας ψηφιακής πλατφόρμας μεταφοράς εμπορευμάτων και επιβατών-«transport virtual logistic platform», καθώς και η δημιουργία ενός επικοινωνιακού κόμβου, προσηλωμένου στην βελτίωση της προσβασιμότητας στις Ιταλικές και Ελληνικές περιοχές παρέμβασης του έργου, τόσο για εμπορεύματα όσο και για επιβάτες, αλλά και με σκοπό την επιπλέον βελτίωση των συνδυασμένων μεταφορών επιβατών και εμπορευμάτων στην Απουλία της Ιταλίας και στις περιφέρειες της Δυτικής Ελλάδας, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, με κοινά συντονισμένη διαχείριση των υπαρχουσών υποδομών και κοινών υπηρεσιών.

Επίσης, σας προσκαλούμε στην Διεθνή Συνάντηση του έργου GIFT 2.0, που θα διεξαχθεί στο Επιμελητήριο Αχαΐας, την Τετάρτη 02/07/2014 από τις 17:30 έως και τις 21:00.

Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Συνάντησης, το έργο GIFT 2.0 θα παρουσιαστεί με κάθε λεπτομέρεια το έργο GIFT 2.0 και συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί δημόσια επίδειξη της ψηφιακής πλατφόρμας μεταφοράς εμπορευμάτων και επιβατών-«transport virtual logistic platform», καθώς και μία λεπτομερή παρουσίαση των ελληνικών και ιταλικών πιλοτικών προγραμμάτων, που θα διεξαχθούν μέσα στα πλαίσια του έργου GIFT 2.0

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, θα πραγματοποιηθεί δημόσια διαβούλευση και διάλογος μεταξύ των ενδιαφερομένων χρηστών και των εταίρων του έργου, με σκοπό τη βέλτιστη οριστικοποίηση των δράσεων του έργου, με βάση τις πραγματικές ανάγκες και προτάσεις των ενδιαφερομένων χρηστών.

Ο σκοπός της διενέργειας αυτών των δράσεων απευθύνεται, όχι μόνο αποκλειστικά, σε Επαγγελματίες του Τουρισμού, Μεταφορείς και Μεταφορικές Εταιρίες, Παραγωγούς και Εξαγωγείς Πρωτογενούς και Δευτερογενούς Τομέα.

Ανακεφαλαιώνοντας:

1ο βήμα : Focus Groups Action -θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24/06/2014 και ώρα 18:30 έως 21:00, στο χώρο εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας –Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα.

2ο βήμα: Διεθνής Συνάντηση με τη συμμετοχή των Ιταλών Εταίρων του έργου- θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 02/07/2014 και ώρα 17:30 έως 21:00, στο χώρο εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας –Μιχαλακοπούλου 58, Πάτρα.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

Βαγενάς Θεόδωρος: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Τηλ.: 26910-60427