Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2022 13:12

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με έναν (1) επιστημονικό/η συνεργάτη/ιδα στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Ενισχύοντας την εφαρμογή πολιτικής για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας, καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν τις αιτήσεις τους για την κάλυψη μιας θέσης με σύμβαση μίσθωσης έργου στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου «Ενισχύοντας την εφαρμογή πολιτικής για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα - Boosting the implementation of adaptation policy across Greece - LIFE-IP AdaptInGR» με κωδικό Έργου:LIFE17 IPC/GR/000006, που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ» (βάσει του συνημμένου  υποδείγματος I.) με συνημμένα σε αυτή όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. έως και την 17-08-2022.

 

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2022 15:35