//
Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021
Ροή ενημέρωσης:
Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2019 23:03

Συντονισμός και εντατικοποίηση ελέγχων για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου

Με αντικείμενο τον συντονισμό όλων των εμπλεκομένων φορέων για την εφαρμογή του νόμου σχετικά με την απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου, με εκπροσώπους των τοπικών φορέων και των αρμόδιων ελεγκτικών αρχών.

Με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη αποφασίστηκε να σχηματιστούν μικτά κλιμάκια ελέγχου σε όλο το νομό και να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι. Επιπλέον, αποφασίστηκε από κοινού η επέκταση των δράσεων ελέγχου και τις μεταμεσονύκτιες ώρες, προκειμένου να διασφαλιστεί η πλήρης εφαρμογή του νόμου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι όλων των εμπλεκόμενων φορέων και πιο συγκεκριμένα, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας, Γ. Μιχαλόπουλος,τα στελέχη της Δ/νσης Υγείας, Π.Ε. Αχαΐας, Σ. Συμεωνίδου και Α. ΑγγελόπουλοςΕ. Βιτετζάκη από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, οι Β. Σειντή και Ζ. Μπιθιγκότζη από τη Διεύθυνση Ασφαλείας και Υγείας στην Εργασία (ΣΕΠΕ), οι Δ. Κονδύλης και Στ. Τσεγγέτας από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, η Ε. Μοδέ από τον ΕΟΤ Πάτρας, ο Β. Τσιγάρας από το Δήμο Πατρέων.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2019 23:06