Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
Ροή ενημέρωσης:
Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 12:54

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει και προβάλλει το Πατρινό Καρναβάλι

Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ξεκινάει μία μεγάλη ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια για το Καρναβάλι της Πάτρας, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας το σημαντικό θεσμό και μέσω αυτού, την Πάτρα ως τουριστικό προορισμό.

Ειδικότερα, στοχεύοντας στο ελληνικό κοινό ηλικίας 18-45 ετών, η Περιφέρεια έχει δημιουργήσει ειδικές θεματικές σελίδες στο Facebook και στο Instagram που θα ονομάζονται "Πατρινό Καρναβάλι 2020 - Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας".

Επιπρόσθετα, πραγματοποιούνται καταχωρήσεις στον ελληνικό ιστότοπο (ενδεικτικά αναφέρονται ιστότοποι όπως η Google, Facebook, Athensvoice.gr, Lifo.gr, Neolaia.gr, Kathimerini.gr, κ.α.) καθ’ όλη τη διάρκεια του Καρναβαλιού, προτρέποντας τους επισκέπτες των μέσων αυτών να επισκεφθούν τη Δυτική Ελλάδα και να ζήσουν την εμπειρία του Πατρινού Καρναβαλιού.

«Το καρναβάλι της Πάτρας αποτελεί έναν κορυφαίο θεσμό – σύμβολο, όχι μόνο για την Πάτρα, αλλά για το σύνολο της Δυτικής Ελλάδας. Και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας οφείλει να στηρίζει αλλά και να προβάλλει τέτοιου είδους θεσμούς, γνωρίζοντας πως κάθε αιτία και αφορμή προβολής του τόπου μας, αποφέρει πολλαπλάσιο όφελος στην τοπική κοινωνία», σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νίκος Κοροβέσης, προσθέτοντας πως πρόθεση της Περιφέρειας είναι «η Δυτική Ελλάδα να αποκτήσει αναγνώριση και να μετατραπεί σε προορισμό προτεραιότητας, τόσο για το ελληνικό όσο και για το ξένο κοινό».

Σημειώνεται πως η διαφημιστική καμπάνια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας θα διαρκέσει μέχρι τη λήξη του Καρναβαλιού.

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 13:54