Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021
Ροή ενημέρωσης:
Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος 2020 14:23

Επίσκεψη Φ. Ζαΐμη στο Εργοστάσιο Αράξου

Το Εργοστάσιο Μεταφορικών Μέσων και Επίγειου Εξοπλισμού Αράξου επισκέφτηκε τη Δευτέρα 31 Αυγούστου ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίωνας Ζαΐμης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΠΣΕΚ καθ. Ιωάννη Καλαβρουζιώτη.

Στη ξενάγηση που ακολούθησε στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από το Διοικητή Ιωάννη Φλώρο και τους εργαζομένους του εργοστασίου για το καινοτόμο έργο που επιτελούν, την οργάνωση και λειτουργία του εργοστασίου αλλά και την επείγουσα ανάγκη για ενίσχυση του προσωπικού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αφού ευχαρίστησε το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του εργοστασίου για τη φιλοξενία, συνεχάρη τους εργαζομένους για το αξιέπαινο έργο που υλοποιούν. «Η ΠΔΕ θα επιδιώξει και θα στηρίξει τη συνεργασία σε κάθε αξιόλογη ερευνητική, τεχνολογική και καινοτόμο προσπάθεια μεταξύ της Π.Α. και της ακαδημαϊκής κοινότητας της περιοχής μας για την ανάπτυξη της εθνικής αμυντικής βιομηχανίας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζαΐμης.

Τόνισε ακόμη ότι προτεραιότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας είναι να συμβάλλει μέσω μελλοντικών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων όχι μόνο στη βιωσιμότητα της αμυντικής βιομηχανίας αλλά και στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξή της σύμφωνα πάντα με τις τρέχουσες εθνικές ανάγκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της στενότερης συνεργασίας και υποστήριξης της ΠΔΕ προς την Πολεμική Αεροπορία και γενικότερα τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος 2020 09:07