Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Παρασκευή, 23 Ιούλιος 2021 16:29

«Βροχή από νότες» σε όλη την Ηλεία

Φέτος, μαζί με το καλοκαίρι, στο νομό Ηλείας ήρθε και μια «βροχή από νότες». Όλος ο νομός από άκρη σε άκρη γέμισε με μελωδίες και τραγούδια που παρέσυραν τους πολίτες σε ένα ξέφρενο γλέντι. Το ίδιο συνέβη και το βράδυ της Πέμπτης στις πλατείες της Ανδραβίδας και της Φιγαλείας.

Η κατάμεστη πλατεία της Ανδραβίδας γέμισε με τραγούδια από την ανεπανάληπτη Banda Morena. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικ. Κοροβέσης και ο Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Γιάννης Λέντζας.

Σε μουσικούς ρυθμούς όμως βρέθηκε και η Φιγαλεία του Δήμου Ζαχάρως όπου για ακόμη μια φορά οι ΡΟΥΑ ΜΑΤ ξεσήκωσαν το κοινό με τις μοναδικές τους ερμηνείες. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, Χρ. Βλάχος και Φωτ. Αλεξανδρόπουλος και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Ν. Κουτσόπουλος.

Στην εκδήλωση αυτή, όπως και σε όλες τις προηγούμενες, τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΟΥΤΑ

Εξάλλου, μία επίσης μοναδική μουσική βραδιά διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το βράδυ του Σαββάτου 24 Ιουλίου στην Κουρούτα. Κάτω από το φως της πανσελήνου ο Θοδωρής Κοτονιάς και η Σαββέρια Μαργιολά θα αρμενίσουν τους παρευρισκόμενους σε θάλασσες μελωδίας.

Ο αιώνια ερωτευμένος με την άνοιξη τραγουδοποιός, Θοδωρής Κοτονιάς, παρέα με την πολυμελή μουσική του παρέα ανταμώνει με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Σαββέρια Μαργιολά σε ένα μελωδικό ταξίδι με τραγούδια δικά τους, τραγούδια δημιουργών από κοινές συνεργασίες και ακούσματα, μέχρι την καρδιά της παράδοσης. Βαθιές ερμηνείες, σε λυρική ατμόσφαιρα με ροκ διαθέσεις που υπόσχονται μια αξέχαστη μουσική βραδιά.

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 23 Ιούλιος 2021 16:33