//
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2022 17:16

Παραίτηση Ε. Γιαννιά από τη θέση της Συντονίστριας Πολιτικής Προστασίας της ΠΔΕ - Συνάντηση με Περιφερειάρχη

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη επισκέφθηκε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 η Ευσταθία Γιαννιά, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση της Συντονίστριας Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Κατά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη η κ. Γιαννιά ευχαρίστησε προσωπικά τον Περιφερειάρχη για τη συμπαράσταση στην αποστολή της και συνολικά την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τη συνεργασία, ιδιαίτερα στις κρίσιμες περιπτώσεις καταστροφικών πυρκαγιών, πλημμυρών και σε κάθε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.

«Συνεργαστήκαμε μεθοδικά γιατί διαισθανόμαστε ως χρέος να διατηρήσουμε αδιατάρακτη την κοινωνική συνοχή και ούτε στιγμή οι συμπολίτες μας να μην αισθανθούν εγκατάλειψη από την οργανωμένη πολιτεία» τόνισε η κ. Γιαννιά.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης αφού την ευχαρίστησε για τη συνδρομή της και την εκτέλεση των καθηκόντων της στις ιδιαίτερες δύσκολες συνθήκες που χρειάστηκε να διαχειριστεί, τόνισε: «Εύχομαι κάθε ευόδωση των στόχων σας σε οτιδήποτε και να κάνετε στη συνέχεια και ασφαλώς υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Άνθρωποι με το δικό σας δυναμισμό και τη διάθεση προσφοράς είναι πάντοτε πολύτιμοι στην κοινωνία».

Τελευταία τροποποίηση: Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2022 17:23