Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023
Ροή ενημέρωσης:
Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 14:18

Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας και εκ νέου υποψήφιο Πλάτωνα Μαρλαφέκα είχε σήμερα 27 Νοεμβρίου 2017, στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας συζήτησε με τον κ. Μαρλαφέκα, παρουσία του μέλους του ΔΣ και υποψηφίου του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία» Γιάννη Πετράτο και του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστα Καρπέτα , για τις επικείμενες εκλογές στο Επιμελητήριο , αλλά και για την περαιτέρω συνέχιση και διεύρυνση της συνεργασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με τον επιχειρηματικό φορέα.

Δεδομένου ότι η συνεργασία του προηγούμενου διαστήματος απέβη εποικοδομητική με χαρακτηριστικότερες τις περιπτώσεις της βράβευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ως «Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Περιφέρεια», της συγκρότησης της «Συμμαχίας για την Επιχειρηματικότητα» και του PATRAS IQ. Γεγονός που , όπως επισημάνθηκε, πρέπει να συνεχιστεί και με τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας.