Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2023
Ροή ενημέρωσης:
Δευτέρα, 27 Νοέμβριος 2017 14:19

«Στους Δρόμους του ΕΣΠΑ» Ανοικτή εκδήλωση – Παρουσίαση

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Στους Δρόμους του ΕΣΠΑ» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18.00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ανοιχτή ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείου της Πάτρας και θα ακολουθήσει η εναρκτήρια ομιλία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα.

Στη συνέχεια, η Άλκηστις Σταθόπούλου Προϊσταμένη Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», θα αναφερθεί στην πορεία του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014-2020.

Ακολούθως, θα παρουσιαστούν σημαντικά έργα που έχουν υλοποιηθεί ή δρομολογηθεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα:

 • «Κατασκευή Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών»
  Εισηγητής: Κωνσταντίνος Φρισήρας, προϊστάμενος Διεύθυνσης Μελετών και Εκτέλεσης Έργων Μουσείων και Πολιτιστικών Κτιρίων (ΥΠΠΟΑ)
 • «Μικρή Περιμετρική Πατρών, όνειρο δεκαετιών για την Πάτρα»
  Εισηγήτρια: Αδαμαντία Κατσαϊτη, Τοπογράφος Μηχανικός Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – επιβλέπουσα έργου
 • «Βελτίωση Προσβασιμότητας περιοχής Τουρλίδας»
  Εισηγήτρια: Ειρήνη Καραθανάση, Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
 • «Λιμάνι Κατακόλου: Παρελθόν –Παρόν – Μέλλον»
  Εισηγήτρια: Κατερίνα Αρκουμάνη, προϊσταμένη τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων Π.Ε Ηλείας
 • «Κοινωνικές Υποδομές, χρηματοδότηση, ανάπτυξη και πολιτισμός στην πόλη των Πατρών»
  Εισηγητής: Βασίλειος Χριστόπουλος, Συγγραφέας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 3ης Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» και οργανώνεται με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.