Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Σάββατο, 12 Νοέμβριος 2011 11:50

Περιφέρεια: Ολοκληρώνεται αύριο το σεμινάριο "Χτίζοντας την αποτελεσματική ομάδα"

Με την συνολική επισκόπηση του σεμιναρίου και τις τελικές παρατηρήσεις ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή, στις 4.30 το μεσημέρι, το σεμινάριο «Χτίζοντας την αποτελεσματική ομάδας» που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με την συνεργασία του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης, οι εργασίες του οποίου ξεκίνησαν την Παρασκευή σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Πάτρα Παλλάς», στην Πάτρα.

Στο σεμινάριο  παίρνουν μέρος 32 στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ανάμεσα τους Αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί σύμβουλοι, Γενικοί Διευθυντές, Διευθυντές Υπηρεσιών και από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες (Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία) και υπάλληλοι Υπηρεσιών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον.

Το σεμινάριο, όπως είναι γνωστό, συντονίζεται από τον γνωστό λειτουργό του management, πρώην Υπουργό και πρώην Γενικό Γραμματέα του Ε.Ο.Τ. Νίκο Σκουλά και αποβλέπει στην βελτίωση των ηγετικών ικανοτήτων των συμμετεχόντων, με έμφαση στη λήψη αποφάσεων, στην επικοινωνία, στη συνέργεια και στην ομαδικότητα.

«Είναι πραγματικά ενθαρρυντικό το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός στελεχών της Περιφέρειας εξέφρασε ενδιαφέρον συμμετοχής στο σεμινάριο», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Προσθέτοντας ότι οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν εξαιρετικά χρήσιμες γνώσεις, με μεγάλη πρακτική αξία, γύρω από βασικές καθημερινές λειτουργίες που αφορούν στην αποτελεσματικότητα της συλλογικής δουλειάς και στην εκπλήρωση στόχων.