Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2011 12:21

Εκδήλωση ενημέρωσης επιχειρηματιών για εξαγωγικές ευκαιρίες

Όπως ενημερώθηκε σήμερα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το Υπουργείο Εξωτερικών, με γνώμονα την ανάγκη εντατικοποίησης της προσπάθειάς του για τη στήριξη της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, συνεχίζει την υλοποίηση του Προγράμματος «Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», με στόχο τη διαρκή ενημέρωση της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας για τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που ανακύπτουν στις ξένες αγορές.

Η επόμενη (6η) διοργάνωση του Προγράμματος «Ημέρες Πληροφόρησης Επιχειρηματιών», θα πραγματοποιηθεί, στις 20 Δεκεμβρίου 2011 και ημέρα Τρίτη, στο κτίριο του Υπουργείου Εξωτερικών, Ακαδημίας 1, όπου οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν από στελέχη των Γραφείων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων σε: Αλγερία, Αρμενία, Γερμανία, ΗΠΑ, και Σουηδία.

Στο πρώτο μέρος, τα στελέχη των τεσσάρων Γραφείων Ο.Ε.Υ., θα παρουσιάσουν, στο Αμφιθέατρο «Γ. Κρανιδιώτη», την κάθε μία αγορά, θα αναδείξουν τους δυναμικούς κλάδους της κάθε οικονομίας και τις δυνατότητες συνεργασίας και εξαγωγής ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες και εκπρόσωποι κλαδικών φορέων, που θα δηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον, θα έχουν τη δυνατότητα για συναντήσεις με τα στελέχη των ως άνω Γραφείων Ο.Ε.Υ., με στόχο την έγκυρη και εξειδικευμένη πληροφόρησή τους (Αίθουσα 7ου ορόφου).

Οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες, πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά, μέχρι την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011, Δήλωση Συμμετοχής στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον ιστότοπο www.epixeiro.gr

Τελευταία τροποποίηση: Πέμπτη, 17 Νοέμβριος 2011 12:26