//
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022
Ροή ενημέρωσης:
Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2020 11:02

Ανακοίνωση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από την εμφάνιση και διασπορά του κορωνοϊού COVID-19

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει την πρόσληψη τριάντα τεσσάρων (34) ατόμων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών κατ' ανώτατο όριο για το ίδιο άτομο, κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών από την εμφάνιση και την ανάγκη περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, για την κάλυψη παροδικών αναγκών σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την συνημμένη ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να την υποβάλουν αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στις παρακάτω διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email):

 

Για τις θέσεις που αφορούν την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Για τις θέσεις που αφορούν την Π.Ε. Αχαΐας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Για τις θέσεις που αφορούν την Π.Ε. Ηλείας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Στο θέμα του μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας θα αναγράφεται «Αίτηση ΣΟΧ_COVID-19».

Ημερομηνία προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων: από 9 Απριλίου 2020 έως και 13 Απριλίου 2020 15:00 μ.μ..

Τελευταία τροποποίηση: Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2020 15:49